Vajza e pasur ka nje hall: Mbaj 4 burra me rroge, sepse jam e pangopur me…

Kam katër të dashur të rregullt. Asnjëri nga ata nuk fiton më shumë se 60 mijë do.llarë në vit. Më i madhi është 36, ndërsa të tjerët janë 26, 27 dhe 31 vjeç. Jemi të gjithë të lirë të d.alim me nje.rëz të tjerë, këtë ua kam bërë të qartë. I pres të katërt të kalo.jmë festat bashkë.LEXO ME TEPER DUKE E HAP REK LAMEN ME P0SHTE

Kam dalë me djem më të rinj më herët, vetëm prej poz.icionit në të cilin janë në jetë. Nuk kërk.ojnë të sht.rohen e as të martohen. Më pre.zantonin miqtë, ose nji.hesha përmes apl.ika.cioneve. Më dukej e papërsht.atshme t’u propozoja pagesë këtyre njerëzve në këmb.im të një sh.ërbimi shumë speci.fik dhe prandaj LEXO ME TEPER DUKE E HAP REK LAMEN ME P0SHTE


Posted

in

by

Tags:

Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *