U vesha e u ndreqa, por ai ishte thjesht i pa interesuar per mua…

Hiq sma nin jam krenare qe jam nga fshati apo me mir fshatare por a e din se ta la synin qel un ti…Jam nga fshati apo me mir fsha.tare por a e din se ta la synin qel mor djal un ti mos me thuaj se skam ta.kat se e pash disa me kishin shkru se jam e do.bt per kto pun ku.shem une…as me pak e as me shum jam rr.umu.llak 39 nga fs.hati kërkoj një njohje te re neper mes ksaj ketu. Nuk kam p.atur asnjë li.dhje më parë me dike pa nj.ohur fa.re..LEXO ME TEPER DUKE E HAP REK LAMEN ME P0SHTE

kurse tani dua edhe ashtu se skam per te jetuar gjatë gjithë kohës me vuj.tje dhe ku.jt.ime… kam punuar në një rr.obaq.epësi, por u mbyll. Kam patur ra.ste, por kanë qenë ra.ste për tallje, donin dir.ekt dhe në ho.tel”,po un nuk dua ashtu dua te nj.ifemi njeher mir e fol.im ne t.el e pastaj ndoshta vjen edhe puna per aty…


Posted

in

by

Tags:

Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *