Pasuria dhe Bukuria nuk me intereson, vetem te jet serioz dhe ti ket

Pasuria dhe Bukuria nuk me intereson, vetem te jet serioz dhe ti ket LEXO ME TEPER DUKE E HAP REK LAMEN ME P0SHTE

Jam sin/gle Unë dua të martohem duke pasur familjen time Unë nuk jam duke kër kuar pasuri apo bukuri,vetem ato gjera te cilati kamdhe un dua ti kem edhe..LEXO ME TEPER DUKE E HAP REK LAMEN ME P0SHTE


Posted

in

by

Tags:

Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *