Nga e varf.er u be milionere per nje nate, kjo eshte 26-vjecarja qe u be e pasur duke..

Disa kohë më parë 26-vjeçarja amerikane Jeanemarie Almulla ishte e pas.tre.hë, kurse tani ajo jeton në luks të shfr.enuar falë burrave të mëdhenj / LEXO ME TEPER DUKE E HAP REK LAMEN ME P0SHTE

në moshë me të cilët ajo kryen ma.rrë dh.ënie in.t im.e në këmbim të dhuratave të shtrenjta dhe parave….Per me shum ndiqeni videon duke shtypur tek pjesa ./LEXO ME TEPER DUKE E HAP REK LAMEN ME P0SHTE


Posted

in

by

Tags:

Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *