Kjo eshte modeIja per te cilen min:istri shqiptar e Ia gruan edhe femijet

Kjo është modeIja për të cilën min:istri shqiptar e Ia gruan edhe fëmijet/LEXO ME TEPER DUKE E HAP REK LAMEN ME P0SHTE

saqë ka br.ak.tis.ur gruan dhe vajzën e tij të vogël.Lajmi se Ble.rand Stav ileci është ndarë me gruan e tij bëri shumë bujë ditën e djeshme, por asnjë prej per.sonazheve nuk r.eagoi publikisht./LEXO ME TEPER DUKE E HAP REK LAMEN ME P0SHTE


Posted

in

by

Tags:

Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *