‘Jam sht.atzene me te fejuarin, por vetem dashnori ka lek dhe nuk di si tia beje’, 21 vjeç.arja nga Tirana rrëf.en historine e padegjuar

Zakonisht rrëf.imet e qytetarëve për JOQ.al teksa tregojnë historitë dhe përj etimet e tyre pers.onale janë gjithnjë të veçanta.LEXO ME TEPER DUKE E HAP REK LAMEN ME P0SHTE

Jo të padë.gjuara, por të veçanta për ngjy.rimin e tyre emo.cional që u japin qytetarët. E megjithatë kjo e sotmja mëton të jetë gati e padëgjuar në vendin tonë, më shumë do i shkonte për shtat ndonj…LEXO ME TEPER DUKE E HAP REK LAMEN ME P0SHTE


Posted

in

by

Tags:

Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *