Jam e ma,rtuar jasht shtetit dhe kam nje djal, tash nuk Po mundem te duroj b,urrin saher qe

Jam e martuar jasht, dhe kam nje djal 2 vjet tash nuk po mundem te du.roj burrin saher qe flet.LEXO ME TEPER DUKE E HAP REK LAMEN ME P0SHTE

Pro.ble.mi eshte se nuk po mundem te dur.oj burrin saher qe flet me pr.ek, Motra vet vjen per vizit rrin 1 Jav apo me shum dhe nuk esht njeri ofe.ndo.n kur ti..

vjen rasti.Mundohet me kan mbrete ky burri im behet me te nese ndodh ndonje po.tere saher qe ka ardh ajo ky nuk me ka mb.roj.tur nuk di Qfar te bej.


Posted

in

by

Tags:

Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *