Jam e lire, jetoj ne Dyzeldorf ne Gjermani, kerkoj nje mashkull shqiptar per lidh,je pse jo edhe martese

Jam si ngle dhe as sesi nuk po mund te kna qem ne dash uri,jam nd are nga burri dhe nuk kam asnje pune me ish bu rrin tim.Jetoj dhe punoj ne Gjermani dhe jam ne ker kim te nje mashkulli per lidhje me mua e pse jo edhe nje martes do te ishte e mundur..LEXO ME TEPER DUKE E HAP REK LAMEN ME P0SHTE

Cili do qe je ti qe po e lexon kete hal.lin tim mendo pak edhe per gje.ndjen ne te cilen gjen.dem, e ne qofte se ke ndonje shok apo mik qe mendoni se mund te lidh.es.hima, ateher njoftoje, ashtu qe te kam mundesi qe te zgje.dhiat qe mendoj se me pel.qen. Te gjitha Li.ket dhe kome.ntet do ti shikoj me kujdes dhe ata qe me duken me interesant dhe te.rhe.qes, ateher do te ju laj.mro.hem atyre personave te cilet ndoshta jane ata qe me duhen mua. LEXO ME TEPER DUKE E HAP REK LAMEN ME P0SHTE


Posted

in

by

Tags:

Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *