I vendosi emrin ne telefon “plera”, 30-vjeçari i ben “gjemen e madhe” vajzes se pasur nga Tirana

I vendosi emrin në telefon “plehra”, 30-vjeçari i bën “gjëmën e madhe” vajzës së pasur nga Tirana LEXO ME TEPER DUKE E HAP REK LAMEN ME P0SHTE

Sipas burimeve të gazetës Si e reja, studente dhe banu.ese në kryeqytet u njoh me gjatë push.imeve verore dhe për një kohë të gjatë e ndihmoi duke i plotë.suar kërkesat , pasi ai ank.ohej vazh.dimisht për pamundë.sitë dhe vë.shti.rësitë e jetës.“U taku.am për herë të parë në Himarë dhe më pas lidhja jonë vij.oi, isha e dashuruar pas tij” tregon e reja e cila për disa kohë është kë r.c.ënuar dhe s han.ta.zhuar nga 30 vjeçari.


Posted

in

by

Tags:

Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *