“E kam si partner dhe baba”/ E lidhur me nje burrë 22-vite me te madh, bukuroshja befason te gjithe

Një çi.ft, që kanë mes tyre 22 vite di.ferencë, thonë se u pëlqen kur njer.ëzit i shohin të habitur.23-vjeçarja Katie Robinson dhe 45-vjeçari Chris Hodson/ LEXO ME TEPER DUKE E HAP REK LAMEN ME P0SHTE

, u njohën në një f.aqe në internet dhe e ki.shin lënë që të shkonin vetëm një herë bash.kë.Por, gjërat morën një rrj.edhë tjetër.Dyshja ranë në dashuri dhe pas dy muajsh nisën një marr.ëdh.ënie bas.hkë ndërsa thonë se janë më të bash.kuar se kur.rë ja LEXO ME TEPER DUKE E HAP REK LAMEN ME P0SHTE


Posted

in

by

Tags:

Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *