31 vjeçarja e tepron: Jam nda nga burri dhe dua nje burre te Europes mem mbajt me Euro

Nisa nje marredhenie in.time me një burrë, por gruaja e tij pastaj edhe bas hkësh orti im na e zbuluan sek reti n. LEXO ME TEPER DUKE E HAP REK LAMEN ME P0SHTE

Por edhe pse ka ndodhur kjo, une nuk mund ta h.eq të dashurin nga me.ndja, edhe pse është në moshë me babanë tim.Kështu e nis një 31-vjeçare le.trën për ps.iko.lo.gen Ajo ka treguar se me bashkëshortin e saj ka një vajzë 5-vjeçare..LEXO ME TEPER DUKE E HAP REK LAMEN ME P0SHTE


Posted

in

by

Tags:

Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *