Lajmi i hidhur për këtë fshat të Drenicës, ndërroj jetë njëri nga bashkëvendasit me të respektuar

Ka ndërruar jetë Selim Hoti nga fshati Çikatovë e vjetër e Komunës se Drenasit, transmeton portali rajoni.org. Lajmin për vdekjen e tij e ka dhënë faqja e këtij fshati përmes rrjetit social “facebook”.

Ata kanë thënë se Selimi shquhëj për humznizëm ,vendosmëri e sinqeritet ,ishte veprimtar i shquar i kauzëz kombëtare. Varrimi i të ndjerit bëhet të dielen,19 shkurt 2023 në varrezat e lagjës Hoti në Çikatovë të Vjetër, në ora 15-të.

Njoftomi i plotë:

Bashkvendas të nderuar dhe ju miq më dhimbje ju njoftojmë se ka ndërruar jetë bashkvendasi ynë i çmuar Selim Selman Hoti.
Në emër të faqës së fshatit tonë i shprehim ngushllime të sinqerta familjës së shquar Hoti, fshatit tonë dhe miqve.

Selimi shquhëj për humznizëm ,vendosmëri e sinqeritet ,ishte veprimtar i shquar i kauzëz kombëtare …
Mëshirz e ZOTIT qoftë më Selimin Pushoft e qetë në Parajsën në qiell…

Varrimi bëhet të dielen,19 shkurt 2023 në varrezat e lagjës Hoti në Çikatovë të Vjetër, në ora 15-të…


Posted

in

by

Tags:

Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *