Vαjza nga Berati kerkοn Iidhet me femέr: Kam pasur męshkύj, por tani nuk i dua me…

Një telefonatë e paz ak ontë ka mb.rritur këtë të martë në “Aldo Mo.rning Sho.w” nga një 25–vjeçare, e cila ka kërkuar të njihet me një tjetër vajzë./LEXO ME TEPER DUKE E HAP REK LAMEN ME P0SHTE

Elona, e cila ishte tran.sferuar nga Berati në Tiranë, tha se ka pasur disa të da.shur, por ka kuptuar se diçka nuk shkon me të dhe kër.kon një vajzë që të jetë nga fshati, pasi e frym.ëzojnë më shumë. “Jam Elona nga Berati, por tani kam ardh.ur të jetoj në Tiranë që të kaloj pje.sën tjetër të jetës./LEXO ME TEPER DUKE E HAP REK LAMEN ME P0SHTE


Posted

in

by

Tags:

Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *