Perlotet rrjeti/ Burri nga Shkodra: Gruaja nuk me bën femije, kam marre vendim qe ta…

Por prapë edhe pse nuk kemi f.ëmijë, unë kam ve.ndosur që gjithmonë sa t’kem fr.ymë do të jem vetëm me nusen time në krah. Ajo është e sjellshme, gojëë.mbël, e zgju.ar e mbi të gjitha ma qan tavën e kra.pit. Zoti ndoshta ka rez.ervuar për ne të dy tjetër mis.ion në këtë jetë dhe dua t’i them asaj që je gjëja më e bukur dhe me vler.ë në jetën time. LEXO ME TEPER DUKE E HAP REK LAMEN ME P0SHTE

Dashuria jonë është e pam.asë dhe me ndihmën e zotit një ditë do të kemi në k.ahë fëmijën tonë. Por edhe nëse jo, unë do të LEXO ME TEPER DUKE E HAP REK LAMEN ME P0SHTE


Posted

in

by

Tags:

Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *