“Eja te Premten, se neser me vjen ai tjetri”-Gruaja shqiptare kapet mat me dashnoret: Mos me…

Një grua nga Lapraka, emri i saj ruhet privat, duket se nuk i ka koo.rdinu.ar mirë ditët me të dashurit e saj duke kri.juar “p.ërpI.asje”.Gruaja rreth të 50-atë, duket se ka pas.ur më shumë se një të das.hur, të cilët jetojnë në rre.the dhe vijnë dhe e takojnë në Tiranë. LEXO ME TEPER DUKE E HAP REK LAMEN ME P0SHTE

Por tek.sa e kishte lënë të takohej me njërin prej tyre, është f.utur në lo.jë i dyti që ui ka pri.sh.ur planet.E g.jendur për.allë. kësaj situate, ajo LEXO ME TEPER DUKE E HAP REK LAMEN ME P0SHTE


Posted

in

by

Tags:

Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *