Burri nuk ma ben qejfin mire, por ja çfare i bera une qe e la pa fjale…

Historia e nje gruaje te ma.rtuar dhe me dy femije po ma.rros rrjetin. Historia e saj eshte rr.efyer per tabl.oidin britanik “The S.un”.Ja rrëfimi i 33 vjeçares: Une jam e mar.tuar dhe kam dy fëmijë me burrin tim.Ai është shumë i mirë por jeta se.k su.e është e tm.errshme./LEXO ME TEPER DUKE E HAP REK LAMEN ME P0SHTE

Një natë takova një d.jalë në një lokal dhe më dha numrin e tij.Kur e th.irra pas disa ditës më ftoi për darkë në një vend. Pas asaj shkuam në ban.esën e tij dhe aty bëmë se.k s. Më bëri të ndi.hem më e gjal.lë, andaj vazhdova ta tak.oja.Një ditë kur dolëm, ishin edhe miqtë e tij dhe njëri /LEXO ME TEPER DUKE E HAP REK LAMEN ME P0SHTE


Posted

in

by

Tags:

Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *