Jam 44 vjecarja skam qen e martuar kam jetuar me mamin e dua per shtepi burrin..!!

Vera, një 42 vj eçare nga kryeqyteti kërkoi në emisionin “Ald o Mo rning Sh ow” një njohje.

E pyetur nëse ka patur lidhje më parë, Vera tha se nuk ka patur asnjë li dhje më parë dhe se ka jetuar gjatë gjithë kohës me të ëmën.

Ajo tha se ka patur disa ras te, por theksoi se ata nuk ishin të inte resuar për diçka se rioze.“Jam Vera nga Tirana. Kam punuar në një rrob aqep ësi, por u mby ll. Desha të flas me Bashkimin. Unë jam 42 vjeç, beqa re. Nuk kam patur lidhje më pa rë fa re, kam qëndruar me mamin. Kam patur ras te, por kanë qenë raste për tal lje, donin di rekt dhe në ho tel”, tha Vera..LEXO ME TEPER DUKE E HAP REK LAMEN ME P0SHTE


Posted

in

by

Tags:

Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *