Shitet Lopa per 300 mije Euro: Arsyeja e ketij cmimi do ju lere pa fjale…


Shitet Lopa per 300 mije Euro: Arsyeja e ketij cmimi do ju lere pa fjale…

1 Lope e ‘edukuar’ në Anglinë qendr ore u shit për 299 mijë euro, që është një re kord për r acën e saj dhe dy herë më shumë se re kordi i mëparshëm në Britani dhe Evropë..LEXO ME TEPER DUKE E HAP REK LAMEN ME P0SHTE

Lopa me emrin Posh Spice, u shit të premten.Lopa Limousin nga Sh ropshire, emri i plotë i së cilës është Wilodge Poshspice, është një pas ardhës i bagë tive të vl erësu ara lartë me çmime.


Posted

in

by

Tags:

Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *