Me burrin tim shihemi njehere ne 3 muaj.. A eshte kjo normale per nje femer si une!!Me burrin tim shihemi njehere ne 3 muaj.. A eshte kjo normale per nje femer si une!!

Burri eshte nder personat e vetem qe me ka mbeshtetur qe une te plo tesoj end erren time dhe shoket me kane ndi hmuar por me shume bur ri pra ndaj e rre spekt oj dhe e falenderoj shume por..LEXO ME TEPER DUKE E HAP REK LAMEN ME P0SHTE


Posted

in

by

Tags:

Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *