Lena Nga Peja, jam e divocuar nga burri kerkoj nje te fort qe…

Dhe, ashtu ndodhi, sepse që në muajin e parë të punës në lok.alin tonë blinte vazhdimisht një dja.losh me emrin Art, e që e njihte mirë shefi im.Ai banonte në ndërtesën përballë market.it tonë. Arti sa herë që vinte të blinte, së pari më përshëndeste LEXO ME TEPER DUKE E HAP REK LAMEN ME P0SHTE

Dhe, me kohë filloi edhe t’më pëlqej, sepse ishte i lezetshëm, komunikativ.Por, të dyve na mundonte e njëjta gjë: nuk gjenim mënyrën se cili t’ia s.prehnim i pari dashuri.në… shpresoj se do ljmrohet ndonji burr i ndar apo qe ska qen i martuar te gjith te interes.uarit serioz mbasi te LEXO ME TEPER DUKE E HAP REK LAMEN ME P0SHTE


Posted

in

by

Tags:

Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *