Kjo eshte 49 vjecarja qe kryen marrèdh,enie me burra te màrtuar: Nuk me vjen aspak túrp

49 vjeçarja që kryen marrëdh,ënie me burra të ma rt u ar: Nuk më vjen aspak t ur p .“Që kur li dh ja ime katër vjeçare mbaroi në 2017-ën, kam pasur shumë li dh je me b urra të martuar. Nga b,iznesm,enët e deri te pronarët e hoteleve, ata më kanë pasuruar dhe mbuluar me dhurata të …LEXO ME TEPER DUKE E HAP REK LAMEN ME P0SHTE


Posted

in

by

Tags:

Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *