Jam e martuar jasht, dhe kam nje vajze 2 vjet tash nuk po mundem te duroj burrin saher qe flet..

Pr.obl.emi eshte se nuk po mundem te duroj b.urrin saher qe flet me prek, Motra vet vjen per vizit rrin 1 Jav apo me shum dhe nuk e sht njeri ofe.ndon kur ti vjen rasti. Mundohet me kan mb.rete ky burri im behet me te nese ndodh ndonje pot.ere saher qe ka ardh ajo ky nuk me ka m.rojtur nuk di Qfar te bej. Mua nje d.jal po me shkrun edhe pse eshte i ri ama aj pom r.re.spekto.n ma shum se bu.rri im qe kemi disa vite martes, po pres edhe naj dit qe sum rr.espekton. burri do te shkoj me djalin e ri sepse aij me resp.ekton shume …LEXO ME TEPER DUKE E HAP REK LAMEN ME P0SHTE


Posted

in

by

Tags:

Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *