E pa ndegjuar: “Me jep 30 Euro dhe e bejme”, biseda e nje vajze te re nga Kosova me nje burre te martuar..

Vajza, e cila thotë se jeton në Kosovë, i kërkon djalit bu.rrit te martuar t’i dërgojë 20 euro në mënyrë që ajo të vijë tek m.oteli qe ai i kerkon. masi te kryej pu.në”, si dhe 10 euro për të mbushur telefoni, por në asnjë moment nuk pr.anon të hapë kamerën dhe të bisedojë me të saponjo.hurin në Facebook.Apo ndoshta edhe kjo është vetem tja marr eurot dhe mos ti paraq.itet LEXO ME TEPER DUKE E HAP REK LAMEN ME P0SHTE


Posted

in

by

Tags:

Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *