Xhuli-Andit: Po mendoj që je shok me djalin e motrës sime, është në klasë të parë


Andi dhe Juliana sërish janë përplasur me njëri-tjetrit edhe sot.

Gjatë debatit të tyre Juliana i tha se ai merret shumë me të, dhe se i duket që është në moshë si të fëmijës.

“Po mendoj që je shok me djalin e motrës sime, ai është në klasë të parë”, ka thënë Juliana.

Ndërsa, Andi ia ktheu duke i thënë: “Sa herë të ndërhysh unë do të merrem më ty. Mjaft me këtë ‘foren’ e njëjtë”.


Posted

in

by

Tags:

Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *