Vajza e re nga Lezha : U ndava me burrin,tani bej jeten qe dua,por mua po me ndodh kjo gje…


Vajza e re nga Lezha : U ndava me burrin,tani bej jeten qe dua,por mua po me ndodh kjo gje…

Një në.në e re e di.vor.cua.r thotë se mentaliteti i zo.nës ku banon nuk po e lejon të ketë punën që sipas saj meriton. Hist.oria e saj është rrëfy.er për LEXO ME TEPER DUKE E HAP REK LAMEN ME P0SHTE

“Jam nje vajzë 30-vjeçare nga Lezha. Që kur kam qenë e vogël kam patur ëndërr që të bëja një jetë të thje.shtë dhe të bukur, ndoshta ngaqe lexoja shumë libra dhe sh.kruaja s.humë. LEXO ME TEPER DUKE E HAP REK LAMEN ME P0SHTE


Posted

in

by

Tags:

Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *