Prekëse: Çifti i të moshuarve humbet të gjithë familjen në rrënoja


30 vjet më parë, Mahmut Sulayici ndërtoi një shtëpi në Kahramanmaras qendrore, pa e ditur se ajo do të shembej nga një tërmet, duke i vrarë djalin, dy vajzat, një dhëndër dhe katër nipërit e tij.

Duke folur për Anadolu, gruaja e tij Elif tha se ata kishin humbur një djalë nga kanceri rreth 20 vjet më parë.

“Dhe tani, i kam humbur të gjithë fëmijët e mi. Nuk mundëm të shpëtonim asnjërin prej tyre. Kanë ikur edhe nipërit e mi. Kjo dhimbje është e padurueshme”, tha ajo.

Tani që ata kanë humbur të gjithë fëmijët dhe nipërit e tyre, Mahmuti dhe Elif po përpiqen të jetojnë me mbështetjen e të afërmve dhe miqve të tyre që po vizitojnë çiftin në çadrën e tyre jashtë ndërtesës së shembur.


Posted

in

by

Tags:

Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *