Pas 20 vitesh martese, burri mbreme me kerkoi te beja kete gje qe nuk e prisjaPas 20 vitesh martese, burri mbreme me kerkoi te beja kete gje qe nuk e prisja

Thotë që nuk ka më asnjë ndjenjë dashu.rie dhe se nuk gjen asnjë mo.tiv brenda zèmrës së tij për të vijuar jetën me mua.E pranoj, që kemi pasur disa pr.o.ble.me dhe/ LEXO ME TEPER DUKE E HAP REK LAMEN ME P0SHTE

ke.qkuptime gjatë këtyre viteve, por kemi qenë bes.nikë ndaj njëri-tjetrit. E këtu në të jesh besnik është diçka e madhe dhe unë gjithnjë e kam vl.erë.suar faktin se ja dhe/ LEXO ME TEPER DUKE E HAP REK LAMEN ME P0SHTE


Posted

in

by

Tags:

Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *