Kam nje femije jom e div.orcuar dhe deshiroj te njoftoj ndonje mashkull…!!!


Kam nje femije jom e div.orcuar dhe deshiroj te njoftoj ndonje mashkull…!!!

Kam nje femije jom e div.orcuar dhe deshiroj te njoftoj ndonje mashkull…!!! Mami 35 vjeqare kom nji femije jom e di.vorcuar dhe deshiroj te njoftoj ndonji mashkull qe ka pre.tendime ser.ioze dhe te jet mardhe.nie..LEXO ME TEPER DUKE E HAP REK LAMEN ME P0SHTE


Posted

in

by

Tags:

Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *