E pazakonte / Burri nga Kavaja i kerkon ndihme gruas : Hajde rrafim vellain tim


E pazakonte / Burri nga Kavaja i kerkon ndihme gruas : Hajde rrafim vellain tim

“Sp.ecialistët për H.et.min e Kr.im eve në Ko.misariatin e P ol.ic.së Kavajë a.rrh.es.tuan në flagr.an.cë shte.tasit 42 vjeç, dhe , 39 vjeçe (bashkë,shortë)LEXO ME TEPER DUKE E HAP REK LAMEN ME P0SHTE

për veprën p.en ale “D.hu.na në fa.milje”, pasi kanë us ht.ruar d.un.ë ndaj shtetasit (vëllai i 42-vjeçarit). Materialet i kaluan Pr.okur.orisë, për v.eprime të mëtejshme pro.cedurale arsyeja do ju habise. LEXO ME TEPER DUKE E HAP REK LAMEN ME P0SHTE


Posted

in

by

Tags:

Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *