Dashuria me em.igran.tet shqiptarë, zviceranet të “ç m.end.ura” pas tyre


Dashuria me em.igran.tet shqiptarë, zviceranet të “ç m.end.ura” pas tyre

Shqiptarët janë një ndër popujt që kanë më shumë em igr an të të shpërndarë në botë. Por teksa shqiptarët l u fto j në çdo ditë di sk ri mi n im in, përshtatjen me zakonet e reja të vendeve të tjera, apo edhe m unge sën e gjuhës dhe traditave, sinjale poz.itive vijnë nga Zvicra. Vajzat zvicerane shprehen se meshkujt shqiptarë janë tejet të pashëm dhe se do të martoheshin me ta pa asnjë pro bl em nëse do të kishte një “ndj.enjë” të fo.rtë..LEXO ME TEPER DUKE E HAP REK LAMEN ME P0SHTE

Pyetur nga gazetarja, njëra prej tyre shprehet: Po kam shok dhe miq shqiptarë. Ata janë shumë të bukur, dhe më pël.qejnë. Unë nuk bëj dallime mes nje.rëzve. Po, po, ata shqiptarët janë shumë të bu.kur. Sigur.isht që do isha martuar me një shqiptar, kjo nuk përbën kur.rfarë pro bl emi. Nuk kam qenë kurrë në Shqipëri por do të doja të shkoja.


Posted

in

by

Tags:

Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *