Nusja i kërkon dhuratë Mihrije Brahës, ajo e refuzon


Në një video të ndarë në Instastory, shihet Tringa deri sa po i kërkon një dhuratë Mihrijes për dhjetën e marr në universitet.

Por këngëtarja, i thotë se ai premtim ishte sa për video dhe se nuk do të jep dhuratën e premtuar.

Tringa, hedh pyetjen në Instastory: “A e meritoj një dhuratë”

Si mendoni, a duhet Mihrija ti mbaj fjalët karshi rejës së saj?


Posted

in

by

Tags:

Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *