Nëse mund të Iëvizni vetëm 2 shkopinj, cili është numri më i madh që mund të krijohet?


Nëse mund të lëvizni vetëm 2 shkopinj, cili është numri më i madh që mund të krijohet? Testet nuk janë thjesht argëtuese për tu zgjidhur, por ato janë gjithashtu një mënyrë e shkëlqyeshme për të ngrohur dhe testuar aftësinë e trurit tuaj. Sipas New York Times, “Apeli i enigmave shkon shumë më thellë sesa nxitimi i shpërblimit të dopaminës për të gjetur një zgjidhje. ‘

Vetë ideja për të bërë një enigmë zakonisht zhvendos trurin në një gjendje të hapur, të gjallë dhe që është në vetvete një arratisje e këndshme ”.Nëse mund të lëvizni vetëm 2 shkopinj, cili është numri më i madh i mundshëm që mund të krijohet? Përgjigja: 51,181 Shpjegim: Zhvendosni fijen e shkrepëses në krye dhe në fund nga shifra “0” në qendër dhe përdorni këto për të bërë shifrën “1” pas shifrës “8.”/oranews


Posted

in

by

Tags:

Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *