Kurti: Të kërkosh Asociacionin pa e njohur Kosovën, është si të kërkosh kafe pa filxhan, e pamundur


Kryeministri, Albin Kurti, ka theksuar se Kosova nuk mund të themelojë Asociacionin pa pasur njohje nga Serbia

Kryeministri, Albin Kurti, ka thënë se të kërkosh nga Kosova që të themelojë Asociacionin e komunave me shumicë serbe dhe pa e njohur Kosovës, është si të kërkosh kafe pa filxhan.

Kurti tha se nuk është në gjendje të sjelle kafen pa filxhan, duke theksuar se shteti është filxhani.

“Të kërkosh nga Kosova për Asociacionin pa e njohur Kosovën është si të kërkosh kafe pa filxhan, nuk jam në gjendje të sjellë kafe pa filxhan. Shteti është filxhani”, ka thënë Kurti


Posted

in

by

Tags:

Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *