Kjo është vajza shqiptare që parashikon të ardhmën!


Është një përshkrim i vetes dhe parashikim i së ardhmes, bazuar në pozicionet e planetëve në momentin e lindjes suaj. Nga ekspertët e kësaj fushe, harta e astrologjisë ndryshe cilësohet si një guitë shpirtërore dhe psikologjike. Esmeralda Petrela është vajza nga Shqipëria e cila merret me parashikimin e hartave astrologjike tash e 10 vjet, derisa aktualisht është duke studiuar astrologjinë në Austri.

Ajo për #gjesin ka treguar sa çfarë ndikimi ka pasur astrologjia në jetën e saj. Esmeralda, gjithashtu, ka publikuar librin e saj të parë ë quajtur “Ajlen”. Ky është një roman që sjell një qasje ndryshe karshi botës dhe besimit ndaj të tjerëve. Në kanalin zyrtar të Esmeraldes në Yotube, gjejmë video të ndryshme për shenjat e horoskopit. Ndërsa hartat astrologjike të cilat ajo i realizon porositen me pagesë.

Shiko videon duke klikuar KETU.


Posted

in

by

Tags:

Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *