Jam 25 vjecare dhe jetoj ne Gjermani, kerkoj mashkull shqiptar qe te me…


Jam 25 vjecare dhe jetoj ne Gjermani, kerkoj mashkull shqiptar qe te me…

Jam 25 vjeçare dhe jetoj në Gjermani, kerkoj mashkull shqiptar, numrin këtu….Jam 25 vjeçare dhe e vir.hër, ekon.omi.kisht e mirë pasi kam punuar disa vite jashte po ashtu kam sallon floke.sh per vajza .Kerkoj mashkull shqi.ptar, pamvarsisht vendit apo LEXO ME TEPER DUKE E HAP REK LAMEN ME P0SHTE

moshes , vetem te jet bes.nik dhe te jet i sinqert me mu ska lidhje ku jeton me rendsi osht me e qu mir na mos me kon xh.eloz por me kon i kupt.ushem edhe veq me u knaq mos me pas pe.rpla.sje qdo dit po du veq me u knaq


Posted

in

by

Tags:

Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *