Valon Gashi nga Suhareka ka nevojë për ndihmë


Valon Gashi është 35 vjeçar, baba i tre fëmijëve. Ai jeton ne fshatin Reshtan te Suharekës dhe nuk gëzon as sigurim shëndetësor.

Ai është diagnostikuar me Leukemi Mieloide Akute (Relapse Acute Myeloid Leukemia).

Për sëmundjen e tij te përsëritur pas dy vitesh, ai duhet te trajtohet me kimioterapi.

Menjëherë pas këtij trajtimi, Valonit i duhet transplant alogjen i palcës kockore.

Valoni duhet te trajtohet jashtë vendit ne Ankara te Turgise dhe shuma e kërkuar për këtë trajtim është 80.000 euro. Kjo shumë e parasë është e pa përballueshme për familjarët. Andaj kërkojmë ndihmë dhe mbesim me shprese te na ndihmoni.

LLOGARIA BANKARE:

Banka: TEB SH.A Prishtinë, Kosovë
Kodi i Sëiftit/ BIC: TEBKXKPR
Emri i pacientit: VALON GASHI
Iban-i i përfituesit: XK052025000049637538
Adresa: Reshtan, Suharekë.

KLIKO KETU për ta ndihmuar në GoFundMe.


Posted

in

by

Tags:

Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *