Rrefehet 31-Vjeçarja: Ja Çfare me beri nje Burre ne moshe me Babain tim, por me pas…


Rrefehet 31-Vjeçarja: Ja Çfare me beri nje Burre ne moshe me Babain tim, por me pas…

Nisa nje marredhenie in.time me një burrë, por gruaja e tij pastaj edhe bashkëshorti im na e zbu.luan sek.ret.in.Por edhe pse ka ndo.dhur kjo, une nuk mund ta heq të da.shurin nga mendja, edhe pse është në moshë me babanë tim. Kështu e nis një 31-vjeçare letrën për ps.iko.logen e “The Sun”. Ajo ka treguar se me bashkëshortin e saj ka një vajzë 5-vjeçare.“Burri im duket se është i fo.ku.suar te puna gjatë gjithë kohës. Mendoj se ajo çfarë unë doja ishte që të kisha dikë që të ku.jde.sej për mua dhe të merrja pak das.huri. E takova këtë burrin në moshë jashtë shkollës së vajzës. Ai po merrte nipin e tij i cili është në moshën e bijës sime”, nis kështu rrëfimin 31-vjeçarja..LEXO ME TEPER DUKE E HAP REK LAMEN ME P0SHTE

“Nisëm duke folur dhe ai ishte shumë i dashur. Edhe të nesërmen folëm me njëri-tjetrin, por nuk e mby llëm bisedën tonë pasi erdhën fëmijët dhe kërkuan vëmendjen. Si pas ojë ai me tha që të takoheshim ditën tjetër, por para se të shkonin te shkolla. Lokali që vendosëm të shkonim ishte mby llur, e për këtë shkuam te shtëpia e tij. Bashkëshortja e tij ishte në punë. Kur më tha se gruaja e tij ishte 53 vjeçe unë u shokova, pasi edhe ai ishte në moshë. Nga pa mja duket i ri dhe është i mbaj tur pasi shkon çdo ditë në pale stër”, vijon letrën ajo.


Posted

in

by

Tags:

Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *