Jam e martuar, por burri me eshte mer.zitur! Me burrin tim ka mbetur si detyrim per mua tani e sa kohe kam deshire ta ndryshoj


Jam e martuar, por burri me eshte mer.zitur! Me burrin tim ka mbetur si detyrim per mua tani e sa kohe kam deshire ta ndryshoj

Unë jam e martuar, por burri më është mër zitur. Unë jetoj me burrin tim për disa vjet në një bashkësi martesore, por vitin e fundit kam pasur dës hirën për të ndryshuar një njeri tjetër, dometh ënë një burrë, sepse disi me burrin tim është bërë vetëm një det yrim për mua tani e sa kohë..LEXO ME TEPER DUKE E HAP REK LAMEN ME P0SHTE

Unë kisha një shok nga shkolla e mesme dhe po prisja që ne të bënim dhjetë vjet diplomim nga shkolla e mesme në një fe stë në një res torant, i thashë se “e doja tani” dhe ai më pyeti se ku dhe kur i thashë tani në tua let ne shkuam atje që ask ush të mos na shihte … sapo u fut ëm brenda e mbyl lëm der ën dhe vazhdimin po besoj se e dini edhe ju aty bre nda se cfarë nd odhi pastaj.


Posted

in

by

Tags:

Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *