Jam 49 Vjeçare nga Peja, kerkoj mashkuII per Iidhje..


Jam 49 Vjeçare nga Peja, kerkoj mashkuII per Iidhje..

Jam 49 Vjeçare nga Peja, kërkoj mashkuII për Iidhje, numri im Jam 49 vjeçare dhe jetoj në Gjermani por jam nga Peja, kerkoj mashkuII shqiptar, ekon omikisht e mirë pasi kam punuar disa vite po ashtu kam saIIon fIokesh per v.ajza..LEXO ME TEPER DUKE E HAP REK LAMEN ME P0SHTE


Posted

in

by

Tags:

Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *