Habit Shqiptarja / Skam hiq marre, e dua qe ta kete te..


Habit Shqiptarja / Skam hiq marre, e dua qe ta kete te..

Jam nji mami e vetmuar 36 vite, jom intele ktuale dhe kom po st te lart ne parti por burri im miret me punime shk encore dhe ka 3 vite sme ka prek me dore pasi pash ket por tal se tregohen, Shum hist ori shpresova se do ljmrohet ndonji qun per lidhje shoqerore , vetem ju lut em pa ofe rta per lek se lek posedoj me mil iona dhe nese me pelqen kudo qe ti ndo dhesh mund te vij ne hot el apo kudo qe gjin desh burri ka rene dak ort por ikom edhe disa kerkasa per ato pak ma vone sic e..LEXO ME TEPER DUKE E HAP REK LAMEN ME P0SHTE


Posted

in

by

Tags:

Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *