Afer pese vite punoj si Sherbetore te nje Familje shume e ndershme. tani Djali i tyre eshte rritur, por ende e..Afer pese vite punoj si Sherbetore te nje Familje shume e ndershme. tani Djali i tyre eshte rritur, por ende e..

Kanë kaluar mbi pesë vite që une kujdesem për shtëpinë e tyre dhe djalin e tyre që gati ka mbushur 16 vjet. Ata të dy punojmë dhe fitojmë para të mira. Mua më pag uajnë si fqinje për të gatuar dhe past ruar për gati pesë vite dhe deri para dy viteve krejt ishte në rregull dhe mua më pagu ajnë shumë mirë me një pagesë të mirë për kushtet tona.Në fillim ishte kom binimi pe rfe kt..LEXO ME TEPER DUKE E HAP REK LAMEN ME P0SHTE

Deri sa ishte fëmijë nuk e kisha problem, por tani ai si burrë po kërkon shumë nga une ti bëj edhe qe jfin,,,po më thot ne tëpag uajm dhe ma bëj qe jfin dhe jemi krejt në rregull. Tani po mendoj se kam filluar të dashu rohem dhe e bëj edhe me qe jf, por edhe ky më jep para fsha htas pri ndëve të vet. E fus në ba njo për ta lar dhe ai kërkon që ta fë rk oj krejt tru pit dhe ato po sh të dhe po sa filloj ta fë rkoj atij i bëhet si gur dhe në fillim nuk kishte f ort she rr e më thonte fër koma më mire e më shumë,,,e duke u rri tur ai filloj edhe të pr ish ej.


Posted

in

by

Tags:

Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *