Shqiptarja me banim ne Zvi. cerr e thot vet: Jam e pa martuar nuk gjej dot burr Shqiptar, me ndihmoni ju lutem te gjithve


Shqiptarja me banim ne Zvi. cerr e thot vet: Jam e pa martuar nuk gjej dot burr Shqiptar, me ndihmoni ju lutem te gjithve

E di se nuk ma merrni ser.i.ozisht shu.mica por besoj se do del najkush dhe do e merr serio.zisht ket punen time, un jam nje vajz 35Vjece dhe jetoj me gjy.shen time LEXO ME TEPER DUKE E HAP REK LAMEN ME P0SHTE

un nuk kam pasur nje jet nor male si shumica e vajzave si un, e them ket pasi kemi pasur para 10 vite nje fat/ ke tesi ne familjen ton ku me iken me te das hurit e mi Babi dhe Mami LEXO ME TEPER DUKE E HAP REK LAMEN ME P0SHTE


Posted

in

by

Tags:

Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *