Po e trathtoj burrin pasi qe ai me inojron e nuk me flet, u knaqa me tjere tu…


Po e trathtoj burrin pasi qe ai me inojron e nuk me flet, u knaqa me tjere tu…

Pershendetje po shkruaj nga fb i shoqes tem ano nim ju lutem une jam e mar tuar por bu rri im nuk me do eshte tip i kohrav te vj etra kurr nuk me bl en asgje as rroba as dhurata as nuk me … LEXO ME TEPER DUKE E HAP REK LAMEN ME P0SHTE

me uron dit elindejn me qene se i ka mundesit sepse punon me rr rrog diku 450 muj jetojme vetem une dhe aj kemi 2 vite martes femi nuk kemi ende jemi ma rtu me mesit si familje jan familje e mire te shkolluar te kulturaur po burri LEXO ME TEPER DUKE E HAP REK LAMEN ME P0SHTE


Posted

in

by

Tags:

Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *