Njerku na kaleroi te dyjave, nenen dhe mua pernjehere, ishte e pa harrueshme


Njerku na kaleroi te dyjave, nenen dhe mua pernjehere, ishte e pa harrueshme

E kam rr.espektuar gjith.mone nje.rkun tim sepse me ka ndih.muar shume dhe me ka mbes.htetur si mua ashtu edhe nenen time dhe sot qe jam bere shume e suksesshme kam des.hire qe te ja shpe.rblej ndihmen qe ka bere per mua por nje nate ndryshoj gjithcka kur njerku na LEXO ME TEPER DUKE E HAP REK LAMEN ME P0SHTE

kaleronte mbi nenen time dhe mua, aty e kup.tova se kjo pune nuk ben dhe une ur.gje.nt duhet ta gjej nje burre, me kona.ktoni ju lut.em. LEXO ME TEPER DUKE E HAP REK LAMEN ME P0SHTE


Posted

in

by

Tags:

Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *