Komshiu po me vezhgon prej kohesh. Kam degjuar qe eshte merakli. I dergova kete mesazh


Komshiu po me vezhgon prej kohesh. Kam degjuar qe eshte merakli. I dergova kete mesazh

Ka disa vite që jam e mar tuar dhe deri tani nuk më ka shkuar mendja që ta tra.dh.toj bashkëshortin tim sepse ai është i pari mas.hkull për mua dhe deri tani ka mb.etur edhe i vetmi, por tani e ka lës.huar fu.qia dhe meraku për punët e krev.atit, ashtu si i bën.im deri para disa kohësh. LEXO ME TEPER DUKE E HAP REK LAMEN ME P0SHTE

Dy vajzat që i kam i kan gjetur të dashurit e tyre dhe nuk i kam pe.ngu.ar në jetën e tyre, por kam fi.lluar të mër.zitem duke ndenjur e v.etme në shtëpi sepse edhe burri punon sho.fer autobusi dhe nga disa ditë m.ungo.n në shtëpi e edhe kur vjen ai vetëm pu.shon edhe flen si të mos jam aty pranë tij fare. LEXO ME TEPER DUKE E HAP REK LAMEN ME P0SHTE


Posted

in

by

Tags:

Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *