Jam nga nje fshati i Prizerenit, burrin e kam ne Zvicerr dhe po du…


Jam nga nje fshati i Prizerenit, burrin e kam ne Zvicerr dhe po du…

Jam nga një fshati i Prizerenit, burrin e kam ne Zvicerr dhe po du…LEXO ME TEPER DUKE E HAP REK LAMEN ME P0SHTE

Pasi mbarova shko.llen e mesme, prindërit nuk më lej.uan të shkoja në të fa.kulltet, me pretekstin se e kisha larg dhe vaj.za s’duhet të lëvizë vetëm, se është t.u.p LEXO ME TEPER DUKE E HAP REK LAMEN ME P0SHTE


Posted

in

by

Tags:

Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *