E doni te verteten po me vjen tvrp qe jam shqiptare dhe per ate u martova me italian sepse ai e kishte..


E doni te verteten po me vjen tvrp qe jam shqiptare dhe per ate u martova me italian sepse ai e kishte..

Kjo nuk ndosh qe nje gr ua shqiptare ta thot vet dhe shum ball lart dhe e merr me shum krenari ket pun…ajo tregoi se ndihej me fat që ishte e mar tuar prej vjetësh me një burrë italian dhe kishte shpëtu ar nga Shqipëria dhe se i vjen tu rp te thot se jam shqiptare LEXO ME TEPER DUKE E HAP REK LAMEN ME P0SHTE

ku edhe thot se un si ky bur ri im kur sdo te gjeja tek shqiptaret, ai me rres pekton dhe nat per nat me ben sup riza dhe as nje nat nuk me len pa me drejtuar e kam fjalen per ne sh trat kurse tek ne shqiptarve nuk ju shkon menja LEXO ME TEPER DUKE E HAP REK LAMEN ME P0SHTE


Posted

in

by

Tags:

Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *