Berα marre dheηie me bυrrin e Tezes ne shpine e saj, por kur Tezja hyri ne dhome…


Berα marre dheηie me bυrrin e Tezes ne shpine e saj, por kur Tezja hyri ne dhome…

Një vajzë 20 vjeçare ka rr ëfyer për The S un se bën se k.s me burr.in e tezes së saj 40 vjeçar por që djali i tij e ka kuptuar dhe po i bën sh.an.ta zh që të bëjë edhe me te mënyr.ë që të mos tregojë Vajza thotë se nuk do që të bëjë s.e ks me të por ka f.r.ikë që ai mund ti tregojë dikujt LEXO ME TEPER DUKE E HAP REK LAMEN ME P0SHTE

Ai më tha se ishte i lum tur që shkova pas tij sepse ishte ajo që ai donteAi më tha se kishte nevojë për be nzi.në pasi do ti dërgonte në sht.ëpi më pas disa nga fami.ljarët dhe më pas më th.a


Posted

in

by

Tags:

Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *