“Xheviti po shfaqte xhenja xheIozie për gruan”, flasin fqinjët e autorit dhe vik.timave në Gramsh

Fqinjët e autorit dhe vik.tima të kr.imit të rëndë të regjistruar në fshatin Tervol të Gramshit janë prononcuar për mediat.

Fqinjët janë shprehur se autori Xhevit Sinani njihej si një person i qetë që nuk kishte patur problematika në fshat dhe se nuk e prisnin që të ndodhte një tra.gjedi e tillë.

“E kemi dëgjuar nga të tjerët, që ka pasur probIeme mendore.

Por tip i qetë ka qenë. Ka punuar si kryetar këshilli dhe llogaritar në koperativë”- u shpreh njëri prej banorëve të zonës.

Disa të tjerë tregojnë se kohë e fundit, Xhevit Sinani kishte shfaqur shenja dep.resioni dhe xhelozi për bashkëshorten.

“Ishte xheIoz, kohët e fundit s’ishte shumë mirë. Kemi dëgjuar. Por xheIoz ishte shumë,”- thotë një tjetër. Pasditen e sotme ai vr.au me sëpatë bashkëshorten e tij Zegjine Sinani në banesën e tij dhe më pas shkoi vr.au të vëllain Shaqir Sinani në vresht. Pas kr.imit ai telefonoi fëmijët e tij dhe krushqit, ku ju tregoi se çfarë kishte bërë.


Posted

in

by

Tags:

Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *