Petrit Kllokoqi ka një kërkesë lidhur me Luizin

Kryetari i Gastronomëve të Kosovës, Petrit Kllokoqi ka një kërkesë për të gjithë gastronomët e Kosovës.

Ai shkruan : “A qohemi krejt gastronomt ja paguajmë çmimin Luizit se na kalbi”

Nga kjo kuptohet se Luizi po lë zbrazët të gjithë kafiterit në gjithë Kosovën dhe Shqipërinë, shkruan “Kosovarja”


Posted

in

by

Tags:

Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *